lauantai 4. helmikuuta 2012

Housuja ja applikointiharjoituksia

Tässä tulee akuuttiin (ja jatkuvaan, miten se kasvaa niin vauhdilla?) pojan housupulaan vähän paikkausta.Velourisia perushousuja on tullut tehtyä pojalle niin paljon, että hän jo tuossa syksyllä kuittasi uusista housuista vain "ai tällaset taas". Mutta kun ne on vaan niin hyviä. Jotain pientä lisää piti keksiä. Applikointiharjoituksia siis ja vähän uutta malliakin testissä.Tähtiä toisiin ja Oktonauttien Peso toisiin housuihin. Nämä siis niitä "ai tällaiset taas" -housuja. Ja nyt kelpaa kuulemma! Innostunut vastaanotto sai hetkeksi unohtamaan applikointiturhautumiseni. Juu tiedän että harjoitus tekee mestarin, mutta kun olen enemmän mullehetikaikki -tyyppiä niin nämä harjoituskappaleet syövät kyllä naista, miks ei vois jo oppia : /

Velourhousut
Kangas: Mesänvihreä velour ja resori Metsolasta, omenanvihreä Kangastukusta
Kaava: High Jump, Ottobre 4/2011
Koko: 116 (122cm)
Kaavaa on muokattu taskujen, vyötärön ja resorien osalta, pituutta lisäsin nyt 5cm lahkeisiin eli todellinen koko lienee lähempänä 122 cm.

Uusimman Ottobren hyvännäköinen housukaava pääsi myös testiin, kaavan nimikin lupaili jo paljon. Ja uusiin kaavakokeiluihin kierrätysmatskut sopii hyvin, vanhat housuni tällä kertaa. Taskuihin asti ei ihan riittänyt :-) Tämä malli sisälsi paljon uutta minulle; valehalkio, reisitaskut.. Poika sai itse valita napit tai nepit ja päätyi sitten oransseihin kam-neppeihin. Pieni Iso asia, housut on paljon mieluisammat kun on itse saanut vaikuttaa lopputulokseen!
Kaava on hmm.. aika slim fit. Lahkeet on kapoiset ja yläosa taas aika reilu hoikalle pojalle. Vähän silmä vaatii tottumista, mutta ihan jees. Voisin kuvitella tekeväni tällä kaavalla vielä lisääkin housuja, olis vähän jotain erilaista niihin "ai tällaiset taas?" -housuihin. Pienin kaavamuokkauksin tosin seuraavalla kertaa.

Kangas: Harmaa ohut college kierrätetty minun vanhoista housuista
Kaava: All-time Favorite, Ottobre 1/2012
Koko: 116

2 kommenttia:

  1. Kivoja housuja! Oktonauttiapplikaatio täälläkin suunnitteilla, niin eksyin tänne sun vanhaan postaukseen. Sun Peso on hieno. Mun pitäis tehä Kapteeni Valkonen.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen! Minäkin täyttyy 3v-pojalle tehdä paidan tai housun Peso-applikaatiolla ja löysin google:n kautta tänne. Tosi kaunista!
    T: Appelgretchen

    VastaaPoista