tiistai 26. helmikuuta 2013

Kokeilu Burdasta

Ensimmäistä kertaa kokeilin Burdan kaavoja kun törmäsin tähän mukavannäköiseen paitaan, jossa vesiputouspääntie ja helman rypytykset ovat Se Juttu.

Kokeiluun ei-niin-kiva-kangas, joka on sellaista todella laskeutuvaa/painavaa viskoositrikoota.
Laskeutuvuus ei sitten ollutkaan niin hyvä juttu - erinäköinen lopputulos tulisi perus-elastaanitrikoolla kun pääntie jäisi runsaammaksi ja sitten helmassa tuo rypytys loppuu/tipahtaa nyt heti tuohon sauman viereen, kun jäykemmästä trikoosta tehtynä se "ulottuisi" kauemmas toiselle sivulle asti (luulisin)


 
Kangas: Eurokankaan palalaarista
Kaava: Burda 9/2012, malli 130

Hihat jätin lyhyemmiksi ja tein niihinkin rypytykset


Paita on mulla vielä tuossa mietinnässä että teenkö sille vielä jotain vai annanko olla näin.
Mutta kaava/malli on kiva, tekis mieli testata vielä toisenlaiseen kankaaseen....

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Itsellä tietysti on aina ennen aloitusta jokin visio ja jos se ei toteudu niin harmittaa, mutta näin ulkopuolisena ei huomaa mitään parannettavaa! Anna olla noin ja kokeile toisellakin kankaalla, huomaat vaikuttaako se kuinka paljon...

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää minustakin :) Kangas on oikein kaunis ja tuossa kaula-aukossa ainakin laskeutuu ihan nätisti. Kannattaa varmaan kokeilla toisellakin kankaalla, sillä malli näyttää sopivan sinulle. Itselläni on myös leikattuna yksi malli uudesta (helmikuun) Burdasta, mutta en ole vielä ehtinyt ommella sitä kasaan. Olen joskus edellisen ompelubuumin aikaan (pyöreästi 10 vuotta sitten) tykännyt Burdan kaavoista todella paljon, ja kaapista löytyykin läjä 2000-luvun alun loppuun kulutettuja lehtiä :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellisiä: hyvältä näyttää! Eilen just katsoin uusimmasta Ottobrestä rypytettyä paitaa. Jotain sellaista pitää kyllä tehdä.

  VastaaPoista
 4. Hyvin paita sopii sinulle. Edellisen postauksen sukatkin kyllä säväyttävä silmää ;) Btw, onko se lankamatka edelleen suunnitelmissa?

  VastaaPoista
 5. Kommentit ilahduttivat kovasti, kiitos niistä =)
  Johku: Kivahan se olis, kuulostellaampa ;-)

  VastaaPoista