maanantai 21. marraskuuta 2011

Oma blogi

Tästä se lähtee! Oman blogin perustaminen on ollut mielessä jo pitkään, mutta en muka ole saanut aikaiseksi. Viimeisen potkun bloggailuun antoi ystäväni, joka auttoi nimen keksimisessä.

Tässä muutamia viime aikoina valmistuneista:


Neitille takki Ikean Annamoa-kankaasta sekä siilipipo pinkistä joustofroteesta fleecevuorella. Aplikaatioita vasta harjoittelen, kuten huomaa myös seuraavasta:

Esikoiselle liskopipo velourista (fleecevuorella tämäkin), liskossa heijastinnauhatehosteet.
Molemmissa pipoissa kaava oma, takin kaavan pohjana oli Ottobre 6/2011 Tinttiina-tikkitakki, reilusti muokattuna.Näitä koreja on tullut virkattua useampiakin, isoja ja pieniä (miten tää näyttää niin vinolta tässä kuvassa, on kyllä ihan symmetrinen livenä). Ovat ontelokudetta ja ohje SK 9/2011 -lehdestä.

Omppukankaista tunika (oma kaava) pienemmälle ja paita (kaava Ottobre 4/2011 More Grey) isommalle.


Päiväunisukat neitille Dropsin Merino Extra Fine -langasta. Näihin sukkiin tuli kokeiltua uusia juttuja: aloitus varpaista ja varteen hunajakennoneuletta. Tämähän ei ole mikään sukkalanka, joten ei varmaan kestäisi kengissä, mutta lämmittää mukavasti ulkona nukkuvan pieniä varpaita. Lapasetkin tein samaa sarjaa.


Norsuliivari Dropsin Baby Merinosta. Tämä lanka on yksi suosikeistani, ihanan pehmeä ja helppo neulottava. Tästä piti alunperin tulla tunika, mutta en saanut tehtyä yläosasta sellaista kuin olin ajatellut, joten se muuntuikin sitten liivimekoksi. Norsut on kopioitu täältä.

Kuvia pitäisi saada paremmiksi, mutta kun ei tuota valoa ole juurikaan, salama vääristää värit ja ei ole kuvankäsittelyohjelmaakaan muuta kuin Picasa... Seliseli- pitää yrittää saada jatkossa parempia otoksia :-) Ja tälle blogin ulkoasullekkin pitäisi tehdä jotain muokkauksia kunhan ehdin perehtymään tähän bloggeriin.

2 kommenttia:

  1. Löysin kivan blogin ja selasin sen kokonaan läpi, kyllä siinä tovi vierähtikin. Olet ollut melkoisen tuottelias tässä ajassa! Käsityösi ovat kovin "tyylisiäni" ja jäänkin tänne roikkumaan lukijana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, jaksoit koko "tuotannon" selata läpi, olen otettu :-) Tervetuloa mukaan!

      Poista