maanantai 4. maaliskuuta 2013

Puputakki

Kauppatakki välikaudeksi neitille äitini kaapin kätköistä löytyneestä ihanuus-kankaasta (vauvan pussilakanana ollut)Hyvin yksinkertaistettu versio, taskuja en sellaisenaan halunnut laittaa ettei puput mene piiloon, hetken mietin sivusaumaan upotettuja taskuja, mutta unohdin sitten ne =D
Tuulilistan tein, mutta purin pois, koska epäilin, että noin ohuesta kankaasta tehty lista on varmasti vetoketjun välissä harva se päivä.


Kangas: Vanhoja Aarteita, ohut tikkivuori Eurokankaasta, vahvempi resori Metsolasta
Kaava: Against the Wind, Ottobre 1/2013
Koko: 98cm
Kaavamuutokset: Helmaan 3cm lisää, hihoihin resoreiden verran lisää. Taskut ja tuulilista pois.

Kaavahan oli aika hyvä, pituutta päädyin kuitenkin lisäämään helmaan (juu ja sitten mun vetoketju jäi lyhkäiseksi) ja hihoihin että menisi vielä syksylläkin.Vietin aika kauan kaavojen kankaalle asettelussa kun en olisi millään osannut päättää mitä kuvioita haluan mihinkin. Ja toisaalta hirvitti tällaisen kangasaarteen leikkely, ja vielä keskeltä kangasta =) mutta pakkohan se oli raskia leikata jos takin meinasi saada =D

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Nyt tuleekin varmaan päivityksiä tiuhempaan tahtiin, kun olen raivannut kaaosta ompelupöydällä ja saanut valmiiksi paljon keskeneräisiä ompeluksia =)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki! Tuota pupukangasta olen yrittänyt metsästää, juurikin takkiin, mutta hinnat hipoo pilviä, joten on jäänyt ostamatta!

  VastaaPoista
 2. Hurmaava puputakki :)Mä en erityisemmin pidä paikkataskuista muutenkaan, ja tämän takin ne olisivat varmaan pilanneet. Todella kaunis näin!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tästä 35-40v sitten peitto <3 ihana takiksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista <3

  Mieli: Juu minäkin olen seurannut hamsuissa pupujen hintoja, aika huikeiksi ovat kohonneet huudoissa =)

  Riinu: Niin samaa mieltä taskuista ;)

  Anonyymi: Retroaarteita <3

  VastaaPoista
 5. Ihana takki! Meillä olisi kahta väriä pupukangasta, mutta en ole vielä osannut päättää, että mihin niitä käyttäisin. Ja kevättakkia varten täälläkin olisi kangas ja kaava jo valmiina, kunhan saisi aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana takki on ja hienosti aseteltu, varsinkin nuo kaksi sydänpupua tuolla selässä

  VastaaPoista
 7. Kiitos =)
  Krista: Hih, kiva että joku sitten huomaa kun on käyttänyt aikaa ja vaivaa kuvioiden miettimiseen =D Sydänpuput ehdottomasti halusin takkiin, mutta eteen niitä ei voinut laittaa kun niiden yläpuolella on pyllistävä pupu :DD

  VastaaPoista