lauantai 24. joulukuuta 2011

Pukinkonttiin osa 3

Bambuisia tiskirättejä on meillä koekäytetty syksyn ajan ja voisi sanoa, että olen aivan hurahtanut näihin! Näitä lähti läjä joululahjoiksi.


Kankaat Myllymuksuilta, vaalea bambuinterlock, kuosibambu pinkki pallo, toisella puolella kaikissa räteissä bambujoustofrotee (pinkki ja luonnonvalkoinen). Tuo joustis on muuten todella hyvä näihin, kun on vähän karheampi, sillä saa hinkattua kaurapuurotkin paremmin pöydästä irti.
Osa vaaleista lasten kangastusseilla taiteilemia. Ja on muuten testattu nekin, värit haalistuu kyllä useammassa (60 asteen) pesussa, mutta kuitenkin jollain lailla pysyy.

Äitini saa bamburättien lisäksi tällaisen pussukan:


Käytin tähän erityisen jämäkkää tukikangasta, minkä ostin joskus Eurokankaasta pipon lippaa varten. Tällä voisi tehdä trikoisiakin pussukoita, sen verta jämäkkää on.
Sisällä tasku:


Kangas: Päällinen ja tasku Amy Butleria Fabriinasta, vuori vaal.punaista lakanakangasta
Kaava ja ohje: Hipun pussukkaohjetta muokaten hieman
Koko: noin 18x13cm

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, miehelleni ompelema t-paita, joka on mallia perusperus.
Kaavasta sen verran, että siinä oli kaareva tuo hihansuu, joka ei ehkä ole raidalliseen kankaaseen paras vaihtoehto, se saa hihansuun näyttämään vinoon ommellulta.


Kangas: JNY:n raitajerseytä, Ikasyrin salaisesta paketista
Kaava: Miehen aluspaita, SK 2/2007
Koko: XL

2 kommenttia:

  1. Voi Tiinu-tonttu, oletpa sinä ollut ahkera. Kaikenlaista hienoa olet saanut aikaiseksi. Matto on tosi hieno, kaikista lahjaideoistasi puhumattakaan.

    VastaaPoista