keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Paitaa napeilla ja nepeillä

Tytöllä on ollut pulaa peruspaidoista. Tulee enemmän ommeltua tunikaa ja muuta tyttömäistä hänelle ja peruspaidat jää tekemättä. Joten nyt sitten kolme heti kerralla, josko näillä alkuun =)Ihan perusperuspaitoja en malttanut tehdä vaan pientä koristusta kaikissa.
Resorien värit valitsin valkoista vältellen, ei pysy meillä valkoiset valkoisina tuossa ruoan kulkumatkalla.
Ja olen tyytyväinen valintoihin, piristää kummasti paitoja.

Palloja valehalkioilla. Halkiot on ommeltu umpeen ja napit vain koristuksena.
Sydämiä nappilistalla (Kam-nepit Sampsukasta, väri aqua, itselle muistiin!)
Ja kyllä, sen nappilistakappaleen VOI tehdä resorista, nyt on testattu!
Tuo sydänjersey oli kyllä harvinaisen itsepintainen suoristettava, venyttelin ristiin ja höyryttelin ja kaikkea ja siltikään ei meinannut kuviot kohdata. Jos vaakarivit laittoi kohdilleen, pystyrivit heitti vaikka kuinka paljon. Joten saa nähdä alkaako kiertämään pesun jälkeen.Kangas: Sydän Metsolasta, pallot Michas Stoffeckelta, auringonkeltainen ja vaalea turkoosi resori Sampsukasta (violetin alkuperää en muista)
Kaava: Let It Be, Ottobre 6/2010
Koko: 92cm
Kaavamuutokset: Helman pituus koosta 104cm


Ja ai että voi napin kiinnitys olla helppoa! Sain tämän napinkiinnitysjalan jo joulupukilta, mutta en ole vielä kunnolla testannut kun ei ole tullut nappivaatteita tehtyä.
Napinkiinnitysohjelma koneesta päälle, tikinleveys kohdilleen, kaasua ja se on siinä! Kone päättelee langat ja pysähtyy kun on valmis. Ihanan helppoa ja vaivatonta ;-)Tähän kun vielä lisätään tuo napinläpiautomatiikka niin ihmettelen itsekkin miksi en tee enemmän napillisia vaatteita =)P.S. Tyttö olisi mielellään sovitellut kaikki paidat kerralla, päällekkäin :-)


8 kommenttia: