sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sienestäjän kassi


Ellei kyseessä olisi äitini synttärilahja, olisin otsikoinut ÄRSYTTÄVÄ sienikassi. Siinä missä edellisen postauksen jutut toivat hyvää mieltä ja onnistumisen iloa, tämän tekeminen toi kaikkia päinvastaisia tunteita.

Kirjoitin jo pitkät tekstit ja tadaa, kone kaatui ja teksti hävisi jonnekkin bittiavaruuteen :/ Mikä olikin ehkä ihan hyvä juttu, oli sen verran pahantuulista tekstiä. Uutta en jaksa nyt niin pitkästi kirjoittaa, joten totean vain, että olipahan projekti, mutta tulipahan tehtyä :-)

 Ohjeen mittapiirrustuksessa oli virhe ja luulenpa että mallissa käytetty vahakangas oli ohuempaa. Viimeinen sauma tuli nimittäin pohjan toiseen päätyyn ja eipä ollut kovin helppo juttu saada tätä kassia taipumaan ompelukoneeseen niin että olisi pohjaa päässyt kulmasta saakka ompelemaan. Lopuksi jouduinkin vielä käsin vähän pistelemään.

Kassissa on tarroilla kiinnitettävä väliseinä/tasku.


Kangas: Jyskistä
Kaava: SK 7/2012

Jos jollakulla on hyviä kikkoja vahakankaan ompeluun, kuulisin niitä mielelläni. Muuten ei ollut ongelmaa, muuta kuin tikkaukset jms missä vahapuoli oli sekä ylä- että alapuolella ommellessa. Tikki ei ole tasaista/työ ei syöttynyt tasaisesti.

4 kommenttia:

 1. Lopputulos on kyllä hieno ja varmasti lahjansaaja siitä pitää :) Hyvä idea tuo väliseinä/tasku :)

  VastaaPoista
 2. Hieno silti, työvaiheista huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kangas. Ja lopputulos on ainakin upea, hankaluuksista huolimatta.

  VastaaPoista
 4. Vau, onpa hieno. Väliseinä on varmasti tarpeellinen sienestyshommissa.

  VastaaPoista