torstai 27. joulukuuta 2012

Mitä paketeista paljastui?

No niistä paketeista löytyi...

Sydänpatalappuja:Kankaat: Omenankodat- ja aniliinipuuvilla sekä lämpöhuopa Kangastukku, välissä lisäksi silityslautakangasta (Eurokangas). Harmaa Ikean puuvillaa.
Kaava: SK 11-12/2008


Vinokantit leikkelin itse mustavalkopilkullisesta puuvillakankaasta. Ja sitä vinokantin laittoahan pääsi nyt tonttuillessa harjoittelemaan reilummin, näiden lisäksi myös niissä joulukasseissahan oli vinokantit. Paremmin sopii tuo pienipilkullinen kangas tähän hommaan kuin se kasseissa nähty pallollinen.

Mies sai uuden toilettipussukan (mikähän sen virallinen nimi muuten on, minä olen tottunut puhumaan meikkipussista, mutta en nyt julkisesti viitsi tätä siksi kutsua kun kyse on kuitenkin miehestä :) )

Tähän otin mallia ja mittoja edellisestä, mm tämä sisäpuolen taskujen malli on kopioitu vanhasta: Eli taskuina on tuollainen pitkä suikale, joka on ommeltu pitkittäin kiinni reunoilta ja kolmesta kohdasta keskeltä ja sitten alareuna laskostettu sopivaksi. Päällinen pulia ja sisus puuvillaa.

Pikkuveljelle tennarisukat ja tähtipipo


Tähtipipo kaksinkertaista trikoota, joka joulun pakkasilla varmasti kauhistutti, mutta tuleehan se kevätkin sieltä ja siihen asti lämmittävät nämä sukat ;-)


Malli: Novitan sukkalehdestä, muokattuna omaan makuun sopivaksi. Neulottu magic loopilla varpaista varteen, molemmat sukat yhtä aikaa, ranskalaisella kantapäällä.
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

Pakettiin päätyi myös muutamat syksyn aikana valmistuneista perussukista, joita ihan harjoituksen vuoksi on tullut neulottua. 


Lankana 7 veljestä, paitsi makkaravartisissa Dropsin Merino Extra Finea nuo makkarat.


Seuraava pläjäys tulee sitten olemaan tontun ompelemat lasten vaatteet =)

Mukavia kinkun sulatteluja kaikille!


5 kommenttia:

  1. Aivan ihanat patalaput! Täytyy ehkä kopioida idea, ku ton tyylisiä oon miettinyt. Noi oli ihanat.

    VastaaPoista
  2. Minäki ihastuin patalappuihin! Täytynee ehkä käydä selaamassa kirjaston sk:t, jos osus kaava kohalle...

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia, löytyihän se lehden numerokin, missä tuo patalapun ohje on, eli SK 11-12/2008 =) Päivitänpä sen vielä tuonne tekstiinkin.

    VastaaPoista