tiistai 14. toukokuuta 2013

Äitienpäivää ja kesähepeneitä

Äitini sai (tietysti) jotain itse tehtyä äitienpäiväksi.
Lapset koristelivat pefletin, josta minulle jäi oikeastaan vain reunojen kääntäminen hommaksi. Sieltä löytyy mm aurinkolasipäinen aurinko sekä vihreällä 2-vuotiaan näkemys mummosta ;-)


Iso meikkilaukku oli tarkoitus tehdä ja siitähän tulikin sitten ISO. En oikein hahmottanut kokoa ennen kuin pussukasta oli viimeisetkin kulmat ommeltu. Leveyttä tällä beautyboxilla on 30cm ja korkeutta 20cm. Mietin sitten ääneen että tulipas siitä aika iso tähän tarkoitukseen niin mies tuumasi että tuo näyttää aivan kenkäpussukalta. Joten vaikkapa siihen tarkoitukseen sitä sitten voi käyttää, tai keksiä jotain muuta =)


Ihan itseäni varten ostelin Löytö-palasta ohuempia trikoita kesävaatteisiin ja tällaisia niistä sitten tuli:

Summer Basic (Ottobre 2/2013) -kaava oli testissä eka kertaa. Ihan kiva kaava, vaikkakaan en näille lanteille kaipaa yhtään enempää korostusta, kuten tuossa nyt vähän tulee =D


Tässä vanha tuttu Stitch Details (Ottobre 5/2012) -kaava vanhoilla tutuilla muokkauksilla eli laskokset pois ja pituudesta pois. Tällä kertaa lisäsin vielä Framilonia etuosan poikkisaumaan.
 
Sain ihanan tunnustuksen Roudan Muruset-blogista, kiitos Rouva Routa!


Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.

Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.


Laitan tällä kertaa vain kahdelle eteenpäin eli
-Kiikkusaari
-Ompelua ja sillä siisti

Ihanat blogit, käykää ihmeessä kurkkimassa jos ei vielä ole tuttuja =)

Blogi ja käsityöt on nyt jääneet vähän taka-alalle muiden juttujen viedessä aikani.
Vähän aikaa on varmasti hiljaisempaa, mutta yritän välillä pyörähtää täälläkin, käsityöt on kuitenkin se henkireikä kaiken kiireen keskelläkin <3

Mukavaa viikonalkua ja luvattua aurinkosta viikonloppua odotellen...


2 kommenttia: