tiistai 20. elokuuta 2013

Ähky

Laiska bloggaaja täällä hei... Melkein 2kk on kulunut edellisestä ja nyt vapaapäivän kunniaksi aion saada jotain näytille =)

Meillä on arki alkanut, minä palasin töihin yli 3v hoitovapailun jälkeen, esikoinen aloitti eskarin ja pienempi päiväkodissa. Kiva olla töissä taas, neiti 3v ei ole ihan samaa mieltä päiväkodista, mutta jospa tämä tästä lähtisi sujumaan.

Paljoa en ole kesän aikana ommellut. Kuosiähky -sanan olen joskus kuullut ja ihmetellyt miten ihanat kankaat lakkaa innostamasta vaan tässäpäs sitä ollaan. Viime aikojen uutuudet ei ole iskeneet yhtään ja ne mitkä on iskeneet, on sitten myyty loppuun ennen kuin olen niitä ehtinyt napsuttelemaan. Ja ilman uusia inspiroivia kankaita ei ompelukaan ole niin innostanut.
Lisäksi ompelunurkkaukseni (=meidän makuuhuone) on ollut remontissa, seinät saivat uuden värin kuin myös kangaskaappina toiminut lipasto eli koneet ja kankaat olivat aika pitkään evakossa.

Mutta jotain kesän aikana valmistuneita tulee tässä...

Runoratsusta huppari Funny Fox (Ottobre 4/2012) -kaavalla:


Vesiputouspääntiellä paitoja (kaava Burda 9/2012 muokattuna), apilasta:


...ja EK:n palalaarista löytyneestä blingbling-juhlatrikoosta, jota ihan kokeeksi ostin enkä osta toiste - kamala ommeltava, ikävän sähköinen, tarttuu selkään koko ajan.Vähän raidoilla leikkimistä (Ikean paksua raitapuuvillaa):


Tässä vielä yksi keskeneräinen projekti joka valmistuu joskus, ei ehkä tämän vuoden puolella ;-)


Joko saa toivotella mukavaa syksyä?! Juu, kaikki (suurin osa) ei tykkää kylmenevistä ilmoista ja syksyn sateista, mutta minä herään taas eloon syksyn tullen ;-)

4 kommenttia:

 1. Minä tykkään syksystä, kunhan kesä on ollut edes vähän lämmin eikä kokoajan ole satanut. Ei ehdi kyllästyä säähän =D
  Mukavaa syksyä siis

  VastaaPoista
 2. Ai kun hyvännäköisiä pussukoita. Minäkin pidän syksystä, on virkeämpi olokin, kun ilmat hiukan viilenee.

  VastaaPoista
 3. Kivannäkönen toi huppari :) Täälläkin toinen syksystä nauttiva.

  VastaaPoista
 4. Paljonhan oot tehny blogitauon aikana. Kiva nähdä näitä tuotoksia!

  VastaaPoista