torstai 12. tammikuuta 2012

Vanhasta uutta

Vanha yöpuku on odottanut pienentämistä itselleni sopivammaksi jo jonkin aikaa ja nytpä se pienenikin sitten kerralla koon 92 unihaalariksi.


Haalarin kanssa tuli ajatusvirhe, kun leveydestä piti vähän ottaa pois ja kapenikin sitten vähän liikaa, eli aika tyköistuva on, mutta ei kuitenkaan onneksi liian tiukka. Muuten kaava oli hyvänkokoinen, pituus oli riittävä, jopa reilu. Nepparit oli ajatus laittaa koko matkalle, mutta tuo neiti on alkanut riisua itseään siihen malliin, että päädyinkin vain muutamaan neppiin. Kohdistusvaraa ei kankaassa ollut, sen verta tarkkaan piti lahkeiden leveys käyttää. Mutta yöpuvun tekemisessä on se kiva puoli, ettei kaiken tarvitse olla viimeisen päälle! Jos olisi ollut kyse päivävaatteesta, olisin purkanut neppihalkion vielä kerran ja hankkinut sopivamman väriset nepit ja resorin. Tuo oranssiin taittava punainen resori on pyörinyt tuolla muiden seassa koskemattomana, kun se on aina ollut väärän punainen.
Kangas: kierrätettyä
Kaava: Little Dumbo potkupuku, Ottobre 1/2011
Koko: 92cm
Neiti innostui poseeraamaan ja irvistelemään, joten laitetaanpa nyt näitä sovituskuvia useampia, kun niitä kerrankin on!3 kommenttia:

 1. Onpa kiva tuo haalari! :) Mulla kans ollu ajatuksena testata tuo kaava...tästä sai taas vähän lisäinnostusta...kuhan vaan kerkiän.. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana pömppömassuneiti unihaalarissa! Mulle kävi vähän samoin mun yökkäriompeluiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Juu massu on kyllä aika pömpöllään, puuroa täynnä :-)
  paaltsi: kiitos, tämä on kyllä hyvä kaava, suosittelen!

  VastaaPoista