maanantai 3. syyskuuta 2012

Autumn Forest - uusi yritys

Edellinen (sehän oli tämä taikametsähuppari) jäi kaivelemaan sen verran, että piti yrittää vetoketjuhalkion tekoa vielä uudemman kerran. Ei se täydellinen vieläkään ole, mutta tällä kertaa kuitenkin selvittiin ilman paikkaa :-)

Tuplahihoja kokeilin nyt ensimmäisen kerran, tai ei nämä oikeasti ole tuplahihat, alaosa lähtee tuosta missä ylemmän hihan käänteen ommel menee. 
Olikohan riski laittaa näin paljon valkoista, ajattelin vain että kuinkahan kauan valkoinen on valkoinen pojan käytössä. Mutta se raikasti niin kivasti tätä muuten aika tunkkaisen väristä junatrikoota (oikeampi väri sovituskuvissa).

Kangas: Junatrikoo Hanheli, raitatrikoo Royal-tuote
Kaava: Autumn Forest -huppari, Ottobre 4/2012
Koko: B122cm
Kaavamuutokset: Huppua pienennetty

Hupun jätin vuorittamatta nyt, vaikka olisihan tuo sama raidallinen sopinut sinne tosi hyvin! Mutta pakko ajatella nyt käytännöllisyyttä; talvi tulossa ja huppu pitää saada mytättyä takin alle niin tämä yksinkertainen varmaan kuitenkin kivuttomammin menee siellä takin alla.


Vaikka pienensin huppua aika reilusti mielestäni, se on vieläkin vähän iso. Jos sen vetää kunnolla päähän ylhäältä, tuohon kaulan kohdille jää pussi sivulle päin törröttämään :/


Mukavaa syyskuista viikonalkua kaikille! Kyllä syksy on nyt tullut <3

4 kommenttia:

  1. Tosi hieno! oot onnistunu kanttauksessa hyvin! Mulla ei tullu noin siisti =(

    VastaaPoista
  2. Hieno! Mä niin tykkään tuosta junakankaasta! En ole itse vielä saanut yhtään vetoketjuhalkiota siististi tehtyä. Pitäisi varmaan lukea ohjeet ensi kerralla :D Tuo näyttää tosi onnistuneelta.

    VastaaPoista
  3. Hieno vetskarihalkiohan tuo on!

    VastaaPoista