torstai 13. syyskuuta 2012

Hassuja Pyjamia ja peruspaitoja

Pojan paitahylly tyhjeni kun siivosin pienimmät pois, vain muutama peruspaita jäi jäljelle! Äkkiä uusia siis. Aloin blogista tarkistamaan millä muutoksilla olen paitoja viimeksi tehnyt, vaan eipäs löytynytkään yhtään peruspaitapostausta! Eli tästä voi laskea etten ole vuoteen niitä tehnytkään, eli ei se ole kummakaan että kaikki tuntuu käyvän pieneksi :-)



Kankaat: Kuumailmapallot ja harmaa Taikametsä Royal-tuote
Kaava: Let It Be, Ottobre 6/2010
Koko: 122cm
Kaavamuutokset: Leveys koosta 116cm, pituutta reilusti lisää helmaan ja hihoihin.

Tämä apinakangas kaipasi punaista ihan selvästi, laitoin hihoihin pidemmät resorit, jotta sitä punaista tulisi enemmän. Ajatus oli myös laittaa punaiset tereet raglansaumoihin, mutta eipäs se ollutkaan niin helppoa, kaipaa vielä vähän harjoitusta ;)
Kangas: Ikasyr
Kaava: More Grey, Ottobre 4/2011
Koko: 122cm

Royalin salaisesta paketista tuli tuo "joukossa"-trikoo. Outo kuosi sai kaverikseen vähintään yhtä outoja yhdistelmiä raitaa, jotka tulivat samassa paketissa ja kun ne siinä vierekkäin olivat, tuli heti ajatus yhdistellä niitä. Poika tuumasi että onko tuo vähän hassu... Eli hassuja pyjamia molemmille =)


Ja kahdestaan poseeraaminenhan meni ihan höpötykseen, mutta olkoonkin heilahtanut kuva, kiva että kerrankin lapsilla oli hauskaa äitin kuvatessa :D


Pojan pyjama:
Kankaat: Royal-tuote, paitsi housujen oranssi Eurokangas
Kaava: More Grey, Ottobre 4/2011 ja housut Saimi-kaavasta muokaten, Ottobre 1/2009
Koko: 122cm
Tytön pyjama:
Kankaat: Royal-tuote
Kaavat: Night Owl ja Stripy Legs, Ottobre 6/2009
Koko: 92cm
Kaavamuutokset: Pituutta lisää helmaan ja lahkeisiin

1 kommentti: