keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Puhtaalta pöydältä

...alkaa tämä käsityövuosi. Nimittäin uudesta kaavakansiosta, johon ompelin aluksi kannet.
Vielä tyhjä. Ajattelin koota tänne ne kaavat mitä eniten tulee käytettyä, ovat sitten helposti löydettävissä. Nyt ne on muovitaskukansioissa vailla mitään järjestystä niin sen oikean etsimisessä on aina oma hommansa.

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuulia meillekkin, mutta vasta syksyllä, esikoisen aloittaessa eskarin ja pienemmän päivähoidon kun tämä äiti palailee työelämään monen vuoden hoitovapailta. Eli myös kalenteri pitäisi kai ottaa jossain vaiheessa taas käyttöön ja siihenkin kannet tietysti sitten tehdä.
Mutta kevät nautitaan vielä kiireettömistä aamuista ja käsityöajasta, joka varmaan syksyllä vähenee melkoisesti. Siispä olenkin miettinyt vähän mitä vielä haluaisin tehdä/kokeilla, jotain uusia juttuja varmaan tulossa siis kevään aikana =)

6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen kaavakansio! Uudet kalenterin kannet mullakin harkinnassa, jospa jaksaisi toteuttaakin.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea, taidanpa ottaa idean meillekin ;)
  Miten sinulla kaavat pysyy muovitaskuissa ja tässä kansiossa? Minulla ne tahtoo hieman heiluskella ne taskut.. Onko minulla vääränlaisia muovitaskuja..

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea! Täytyypä toteuttaa =)

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Pitääpäs itsekin joskus.

  VastaaPoista
 5. Hieno kansio! Mulla on kaavoja kirjekuorissa ja epämääräisesti siellä sun täällä irrallaan. Kansio voisikin ratkaista säilytysongelmani. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, ihanaa kun kommentoitte!
  Ja Hellu: kyllähän ne taskut tahtoo sinne alas valahtaa kun kansion nostaa pystyyn jos sitä tarkoitit =) Nyt vähän kuin vahingossa sain tukevamman paketin siten, että otin sellasia lomaketaskuja missä ei siis niitä reikiä ole ollenkaan eikä ole tarkoitettu kansioon, toinen sivu ja yläosa auki, ja rei'itin avoimelle sivulle reiät. A4:stahan sinne ei mahdu, mutta ne on jämäkämpiä taskuja ja passaa kaavojen säilytykseen hyvin.

  VastaaPoista