lauantai 26. marraskuuta 2011

Lisää tähtiä


Neitikin sai tähtensä tunikan muodossa. Värin pitäisi olla lila, mutta ainakin minun näytöllä näyttää mustalta tuossa ylemmässä kuvassa, sovituskuvissa vähän oikeampi väri. Kanttaukset valkoiset, on se kumma, että vaikka resoreita on paljon, se oikea sävy aina puuttuu. Lilaa löytyi  varastoistani kahta eri sävyä ja kumpikaan ei lähellekään tuota velourin väriä. Mutta ehkä tulikin parempi näin valkoisilla.
Ja kiva huomata, että minähän opin! Kanttaukset onnistuu aina vain paremmin, nyt olin jo tyytyväinen tulokseen. Harjoitus tekee mestarin, tässäkin. (Toivottavasti sama pätee valokuvaukseen.)


Kangas: tähtivelour JNY:ltä
Kaava: Se Oma
Koko: 86cm


Mä en oikein pääse kaveriksi tämän bloggerin kanssa, tämä hävittää ladattuja kuvia ja kääntelee niitä väärinpäin. Lisäksi omaan lukemistoon lisäämäni blogit häviää sieltä aina :-/ 
Voihan se tietty olla, että vika on koneen ja tuolin välissä ;-)
Saakohan kuviin laitettua kehyksiä jostain vai pitääkö se tehdä kuvankäsittelyohjelmalla?2 kommenttia:

  1. Hieno blogi Tiinu! Onpa ihana saada sinut tänne nettimaailmaan, kun emme voi niin usein tavata.

    Hienoja vaatteita olet askaroinut. Taidan tekaista myös tuollaisen virkatun takin, kunhan pääsen eroon nuista "velvoitetöistä".

    Kuviin en ole itse yrittänyt laittaa reunuksia ja postaukset ovat jääneet niin vähiin viime aikoina, että bloggeri on käynyt lähes tuntemattomaksi =) Teenpäs seuraavan postauksen sillä silmällä, että katson mitä sieltä löytyy. Minulla kuviin tulee rajaukset, mutta en muista olenko valinnut sen jotenkin erikseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johku, kerro mullekkin jos jotain löytyy. Ja tuo virkattu takki on kiva ja nopea tehdä, kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista