perjantai 25. marraskuuta 2011

Tähtiä


Ihan perushupparin halusin pojalle tehdä.
Mielessäni oli kapeahko malli, johon valmista kaavaa ei sitten löytynytkään, ei sitten millään.Ottobre 4/2007: Autohuppari
Tämän jo piirsin Ottobresta, mutta siinä ei olisi muokkaukseksi riittänyt kaventaminen ja pidentäminen, vaan kädentieaukotkin olivat hirmu suuret. Se olisi vaatinut siis melkein kokonaan uuden kaavan piirtämistä. Ajatukseen vetoketjusta raglansaumassa kyllä ihastuin, joten tämä pääsee todo-listalle kunhan nämä hyshys-hommat helpottavat joulun jälkeen.

Mutta sitten välähti: More Grey-kaava! Miksi en voisi tehdä velourhupparia samalla (hyväksi havaitulla) kaavalla kuin trikoopaidatkin? Valmiiksi sopiva kooltaan, leveydeltään ja pituudeltaan. Tai sen verran muutin kokoa, että nyt lisäsin saumanvarat, trikoopaitoihin en ole lisännyt. Pääntien leikkasin ilman saumanvaroja ja hihansuihin sekä helmaan resorit. Huppu piti vain piirtää itse.


Värit vääristyy kuvissa, oikea väri on tummempi, sellainen kirkas metsänvihreä vai miten sitä kuvailisi :-) Resorit ja hupun vuorin trikoo tummanruskeita.
Kuvatessa mallilla oli vähän känkkäränkkä, mutta huppari oli kuitenkin mieluinen :-)Kangas: Vihreä tähtivelour JNY:ltä
Kaava: More Grey, Ottobre 4/2011
Koko: 122cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti