tiistai 22. marraskuuta 2011

Parin illan juttu

Joskus on mukava tehdä jotain yksinkertaista, jota voi tehdä vaan "siinä sivussa" sen kummempia ajattelematta. RuttuNutun blogissa näin tämän virkatun neuletakin ohjeen.
Kun sopiva värikin lopulta löytyi, pääsin hommiin ja ei tässä tosiaan kauan mennyt.


Lanka: Novita Kelo
Kulutus: 330g
Virkkuukoukku: 8mm

Ohje oli koolle 92(-98), mutta minun käsialallani tästä tuli juuri sopiva meidän 86-kokoa käyttävälle neidille. Toivottavasti tämä mahtuisi vielä ensi keväänä/kesänä, kun tätä voisi käyttää ihan takkina. Trikoovuoren lisään tähän sitten keväällä jos vielä menee päälle. Nyt tämä jää siis välivaatteeksi takin alle pakkasia ajatellen.


Etu- ja takakappale virkattiin yhtenä kappaleena, hihat pyörönä kainaloihin asti ja huppu suoraan pääntielle. Jos teen joskus toisen tällaisen, virkkaan hihat tasona. Niin paljon kuin inhoankin saumojen ompelua, olisi se tässä sen vaivan väärti, sillä neulepinta on erinäköinen edestakaisin ja pyörönä tehtynä. Selvä raja näkyy siis tuossa kainaloiden kohdalla hihassa.


Ja ne sovituskuvat sitten, argh!


Miten yksivuotiaan kuvaaminen voi olla niin vaikeaa? Se jo, että saa neidin yleensäkään sattumaan kokonaan ruutuun, on jo aika haastavaa. Puhumattakaan siitä että paikoillaan pitäisi pysyä kaksi sekuntia ja mielellään vielä niin että vaate pysyy päällä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti