torstai 8. joulukuuta 2011

Ensimmäinen joululahjani...

...saapui tänään. Tosin ihan itse itselleni ostama, mutta tunne on kuin lapsena jouluaattona :-)Nimittäin Ikasyrin salainen paketti tuli. Homman nimihän on se, että ostat 50 €:lla 2 kg kangasta tietämättä mitä tulee. Ja tuli trikoota, velouria ja joustista, ykkös- ja kakkoslaatua (tosin vain pienesti, pupukankaassa), yhteensä noin 5,7 metriä!
1v -neitimme osoitti ensimmäistä kertaa kiinnostusta äidin harrastusta kohtaan omimalla tuon vaaleanpunaisen pandan, ei sitten millään olisi antanut pois, täytyy siis siitä jotain hänelle surauttaa.

Nämä paketit tulivat muuten myyntiin 2.12.2011 klo 7.00, olin koneella ehkä 7.01 ja ehdin saada omani, 10 minuuttia myöhemmin tulleet eivät kuulemma enää saaneet.

Nyt vaan pitäisi taas keksiä jostain paikka näille, kangaskaappi pursuilee jo. Ja kangashamsterin lisäksi tunnustan olevani myös lankahamsteri, joten näille minun harrastusvehkeille saisi olla kohta jo oma huone. Tosin, olen nyt yrittänyt pienentää varastoja ja varsinkin lankojen kohdalla olen hyvin onnistunutkin, lähes kaikki syksyn neulomukset on tehty varastoista löytyvistä langoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti