torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluksi kotiin

Meillä on olohuoneessa pieni nurkkapöytä, jonka minun keskeneräiset projektit tuppaavat valtaamaan aina välillä. Nyt joulua laitellessa piti yrittää saada nurkkaa siistimmäksi ja päätin lopetella tämän ison, tai paremmin sanottuna tilaa vievän, työn. Ja olisihan se kiva saada uusi matto lattiaan jouluksi.
Tämä vessaan tuleva matto oli aika kauan vähän vaiheessa, tein kerroksen silloin ja toisen tällöin, sillä tämä on varsinainen niskanjumittaja!


Mieleni muuttui mallista virkatessani ja vaikka aluksi mielessäni oli yksinkertainen matto ilman mitään hörselöitä, päätin kuitenkin nuo pallerot laittaa reunaan, on se paljon viimeistellymmän näköinen näin. Myös värin suhteen muutin mieleni, alunperin ajatus oli laittaa ruskeaa reunaan, mutta se oli jotenkin tökerön näköinen. Eli parempi näin; tosin nyt minulla on ruskeaa ontelokudetta kilon verran tuhottavana ja korejakaan ei enää meille enempää tarvita :-) Joten täytyy alkaa miettimään mitä siitä tekisi.
Alkuperäisessä mallissa on kohoraitoja, mutta niitä en halunnut, kun minusta kaikki nystyrät matoissa on ikäviä jalalle. Tein tarkoituksella vähän reilumman kokoisen, kun kuulemma kutistuu pesussa.


Lanka: Kauhavan kangasaitan ontelokude, luonnonvalkoinen
Kulutus: 1850g
Virkkuukoukku: 10mm
Koko: noin 75x90cm

Ja nyt toivottelen iloista joulua ja palaan sitten kun kaikilla on joulupukki käynyt, paljastamaan joululahjat. Jos siis vielä ilmestyn tänne käsitöineni ennen joulua, saa potkaista :-)


P.S. Meidän piparitalo on tänä vuonna tällainen perustönö. Viime vuonna poikani kävi joulun alla päivä paloasemalla -tapahtumassa ja tuli sieltä kotiin piparipaloauto -ohjeen kera: tällainen pitäisi saada. Ja sehän tehtiin. Pelkään jo valmiiksi sitä joulua, kun jompikumpi lapsista alkaa vaatimaan piparista muumitaloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti