perjantai 23. marraskuuta 2012

Bambeja ja sateenkaaria

Metsolan Bambi-kangas on ihan kiva, mutta ei niin kiva että sitä olisi tullut itselle hankittua siihen hintaan. Hamstereista onnistuin saamaan pienen palan sopuhinnalla, josta riitti juuri tämän tunikan/mekon etukappaleeseen. Raitakankaan jämätkin vielä samaan mekkoon. ja vähän yksiväristä.Nappihalkio lipsahti poikapuolelle, hups! Mutta nepparit ne olla pitää (ne uudet Prymin pihdit nähkääs). Pihtien painaumat näkyy vielä tässä vähän ikävästi.Vähän sellainen yöpukufiilis tästä kuitenkin tuli (miks mulla tulee lähes aina tunikoista ja varsinkin raidoista?) joten helmaan laitoin vähän pussitusta. Mullahan oli tämä helmaa vaille valmiina kerran ompelukurssilla mukana ja opettajan kanssa mietittiin tuota helmaa ja hän ehdotti sitten tällaista laskostettua.
Niin kivaa vaihtelua perus kuminauhalla/framilonilla rypytettyyn!
Ja minä olin niin jumissa sen framilon-kanttaus-ajatuksen kanssa, ettei käynyt mielessäkään että sen voisi toteuttaa toisinkin. Kangas: Bambit Metsolaa hamstereista, raidat muistaakseni Löytö-Palasta ja yksivärinen Jofotexin luomupuuvillatrikoota
Kaava: Oma sovellus yhdistellen sieltä täältä
Koko: 98cm


Olen muuten siirtynyt ompelemaan neidille jotain 98-kokoisia vaatteita, niin kova on tuo kasvutahti nyt. Eli vähän on kasvunvaraa mukana niin tunikassa (joka nyt on ehkä lähempänä mekkomittaa) kuin leggareissakin.

Ihana sateenkaarijersey päätyi siis heti leggareiksi. Sopii tämän tunikan ja monen monen muunkin kanssa. Ihanan pehmoinen kangas muuten! Ja uusimman Ottobren leggarikaava saa kyllä kehuja, hyvin sopiva leveydeltään ja tarpeeksi pitkät lahkeetkin.
Näitä ei tullut kuvattua erikseen sen kummemmin kun päätyivät jalkaan heti. Tässä kuvassa näkyy vielä oikein korostetusti tuo kasvunvara =D


 Kangas: Sateenkaarijersey (luomua muuten tämäkin) Ikasyr
Kaava: Ropina, Ottobre 6/2012
Koko: 98cm

Ja valo on niin vähissä, että lapset pitää viedä ulos kuvattavaksi jos meinaa minkäänlaisia kuvia saada, toivotaan että tulisi pian jo lunta ja valoa :-) 
Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa, uudet lukijat!

3 kommenttia: