sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Täällä ollaan vaikka blogissa on ollut hiljaista! Oma villakangastakki josta varmaan olen maininnutkin jo useaan kertaan, on työllistänyt niin paljon, ettei muuhun ole ollut aikaa.
Mutta isänpäiväksi tietysti piti jotain itsetehtyä saada paketteihin :-)
Meijän isi sai puhelinpussukan ja pipon:
Pipo ihan perusmallinen perusharmaa Jofotexin velourista, vuorina Majapuun raidallinen merinovillainterlock.

Puhelinpussukkaan lapset valitsivat värit ja painoivat itse tähtiä. Hyvin onnistui 2- ja 5-vuotiailta! Toki joissain kohdin väriä karkasi vähän sinne kuulumattomille paikoille, mutta hienosti kyllä tekivät ja mielekästä puuhaa oli :-)

Itsellenikin tein pussukan ensin kokeiluversiona jotta sain mietittyä nuo saumat niin että jäävät kaikki piiloon ja mittasuhteet kohdilleen.Pappa, oma isäni, sai villasukat:Malli: Novitan sukkalehdestä muokattuna mieleiseksi
Lanka: 7 veljestä harmaa sekä pätkävärjätty mikässeonnimeltään
Puikot: 3,5mm
Kulutus: 128g

Minusta tuo pätkävärjätty lanka menee hyvin näin raidoitettuna, yksistään käytettynä en oikein tykkää.

Sukat liittyvät minun tämän syksyn projektiin opettele-neulomaan-sukat. Ihan tosi, en osaa neuloa sukkia, aina joku kohta mättää ja olenkin vältellyt sukkien tekoa viimeiseen asti. Nyt olen päättänyt perehtyä asiaan ja opetella! Ja monta oivallusta onkin jo tullut. Ja monet sukat. Katsotaan jos laitan syksyn sukat sitten yhteen postaukseen kaikkine oivalluksineen; yksittäisiä perussukkia ei viitsi tänne postailla :-)

Ihanaa isänpäivää kaikille! Ja pian palataan, sen villakangastakin kanssa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti