keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Poikien juttuja

"Isommille" (5-vuotiaalle siis) pojille on minusta hyvin vähän kuoseja. Pitäisi olla sopivan lapsekas, olematta kuitenkaan liian lapsellinen ja toisaalta taas mitään pääkalloja tms ei meille tule. Tämä Sampsukan kaupunkiauto on minusta juuri passeli meidän 5-vuotiaalle isolle, mutta kuitenkin pienelle, pojalle. Jotain tällaisia lisää markkinoille kiitos!Kangas: Kaupunkiautot Sampsukka, turkoosi trikoo Royal-tuote
Kaava: Let It Be, Ottobre 6/2010
Koko: Leveys 116cm
Kaavamuutokset: Pituutta lisää hihaan ja helmaan, tuplahiha ja nepparihalkio


Nappilista piti tehdä, jotta uudet Prymin pihdit pääsivät käyttöön. Ja ai että on nepparin kiinnitys helppoa! Ainoa hankaluus minusta on nepparin tähtääminen oikeaan kohtaan, se vaatii vielä harjoitusta.
Idea turkoosin yhdistämisestä tähän paitaan tuli taas näistä farkuista, joissa tikattavaa riitti...Vetoketjuhalkio on ihan huijausta ja vyötäröllä on kuminauha. Turhapa niitä vetskareita ja nappeja on laittaa, kun ne housut kuitenkin puetaan ja riisutaan avaamatta niitä :-)

Kangas: Joustavaa farkkua Eurokankaan palalaarista
Kaava: Funky Boy, Ottobre 4/2012
Koko: 122cm
Kaavamuutokset: Vain nuo em vyötäröjututIhanan kapoinen, ei kuitenkaan liian slimmi, juuri sopiva malli pojalle. Istuu hyvin, mutta ovat kuitenkin rennot. Kaava siis saa paaaljon kehuja, pituutta lisäsin leikkausvaiheessa lahkeisiin, mutta senkin sai leikata lopussa pois.

Sovitushöpötystä:Aina tulee marmatettua kaikista pieleen menneistä jutuista niin paljon, että nyt on ehkä paikallaan todeta, että onnistuin! Tykkään paljon ja poikakin tykkää =)

9 kommenttia:

 1. Wau.Ompa hyvää ompelu jälkeä. Kehtaa lähempääkin katsella.

  VastaaPoista
 2. No niinpä onnistuit! Kyllä noilla kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Hienot housut ja kiva nähdä tuo trikoo valmiina paitana, kun just eilen tilasin sitä. Näyttää hyvältä turkoosin kanssa!

  VastaaPoista
 4. Kivat! Todella siistiä jälkeä, vau! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat ja hyvää ompelujälkeä :) Sulla on vielä suht kiitollisessa iässä poika, suurin osa kuoseista menee. Mulla on ekaluokkalainen, jolle ei enää kelpaa kuin mahdollisimman yksinkertaiset kuosit. Eli ei mielellään mitään kuvioita. Harmi, ihania kankaita kun riittää vaikka kuinka ja sormet syyhyää hankkia niitä.

  VastaaPoista
 6. Kiva setti ja pojalta hyvät poseeraukset.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ilahduttavista kommenteista :-)

  VastaaPoista
 8. Vautsi, miten hienot housut! Todella hienot tikkaukset ja kaikki. Jätin sinulle tunnustuksen blogiini :)

  VastaaPoista